Традицията е достояние на силните!
Традицията е достояние на силните!
ПСТ ГРУП ЕАД е дружество с над 45 годишна история! Виж повече.

За нас и опита ни

“ПСТ ГРУП” ЕАД е дружество с над 45-годишна история, водещо в строителството на магистрали, изграждане, реконструкция и рехабилитация на пътища и пътни съоръжения, градски комуникации, ВиК инфраструктура, газоснабдителни системи, системи за депониране и управление на битови и промишлени отпадъци, жп инфраструктура, мостово строителство, високо строителство, производство на пътни знаци, полагане на хоризонтална маркировка, изграждане и поддържане на светофарни уредби и други средства, осигуряващи безопасност на движението.
Дългогодишният ни опит, ресурсната обезпеченост, разнородната дейност и високата професионална квалификация на служителите ни са в основата на нашия успех.
Стремим се да предлагаме високо качество на добри цени, като влагаме качествени материали от утвърдени производители, използваме съвременни и модерни технологии, прилагаме най-добрите европейски и световни практики.
В дейността ни се ръководим от принципите за коректност, надеждност, функционалност, ефективност, опазване здравето на хората и околната среда. С годините сме успели да се наложим като сигурен и лоялен партньор. Приемствеността и традицията в отношенията с нашите клиенти са показатели за доверието и уважението между нас.

Галерия

Актуално

„ПСТ ГРУП“ ЕАД е № 1 в сектор „Строитество“ в класацията „Капитал 100”

2014-10-03
„ПСТ  ГРУП“ ЕАД зае първото място в сектор "Строителство" в класацията на вестник „Капитал” – ТОП 100 с най-...Повече информация
Инспекция за напредъка на строителството на АМ „Марица“

2014-09-30
16.09.2014 Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и на инвестиционното проектиране Екатерина Захариева и пре...Повече информация
Всички новини
Нашата книга: