Традицията е достояние на силните!
Традицията е достояние на силните!
ПСТ ХОЛДИНГ ЕАД е дружество с над 45 годишна история! Виж повече.

За нас и опита ни

“ПСТ ХОЛДИНГ” ЕАД е дружество с над 45-годишна история, водещо в строителството на магистрали, изграждане, реконструкция и рехабилитация на пътища и пътни съоръжения, градски комуникации, ВиК инфраструктура, газоснабдителни системи, системи за депониране и управление на битови и промишлени отпадъци, жп инфраструктура, мостово строителство, високо строителство, производство на пътни знаци, полагане на хоризонтална маркировка, изграждане и поддържане на светофарни уредби и други средства, осигуряващи безопасност на движението.
Дългогодишният ни опит, ресурсната обезпеченост, разнородната дейност и високата професионална квалификация на служителите ни са в основата на нашия успех.
Стремим се да предлагаме високо качество на добри цени, като влагаме качествени материали от утвърдени производители, използваме съвременни и модерни технологии, прилагаме най-добрите европейски и световни практики.
В дейността ни се ръководим от принципите за коректност, надеждност, функционалност, ефективност, опазване здравето на хората и околната среда. С годините сме успели да се наложим като сигурен и лоялен партньор. Приемствеността и традицията в отношенията с нашите клиенти са показатели за доверието и уважението между нас.

Галерия

Актуално

Първа копка на проекта за рехабилитация и ново строителство на 5 км от път III-1102 Арчар – Салаш

2014-07-19
Стартира проектът за рехабилитация и ново строителство на 5,075 км от път III-1102 Арчар - Извор - Димово - Острокапци - Кладору...Повече информация
ПСТ Холдинг ЕАД сключи договор за рехабилитация и ново строителство на 5 км от път III-1102 Арчар – Салаш

2014-07-04
Сдружение „Видин 2012”, в което участват: “ПСТ Холдинг” ЕАД и “ПСТ Видин” ЕООД, сключи с  Агенция „Пътна инфраструктура“ до...Повече информация
Всички новини
Нашата книга: